Fresh Lemon Oil Pulling

Fresh Lemon Oil Pulling

Yummy Mint Oil Pulling

€ 29,95
Op voorraad
SKU
KO-YM-OP

WAT IS HET
Oil Pulling is het langdurig spoelen van je mond met olie. Oil pulling is een natuurlijke manier om je lichaam te ontgiften. Deze techniek is al eeuwenoud en vindt zijn oorsprong in de Ayurvedische geneeskunde. Ayurveda is een gezondheidsleer die voortkomt uit India en is erkend door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO). Oil pulling wordt volgens deskundigen al genoemd in de Charaka Samhita, een zeer oude tekst in het Sanskriet waar de Ayurvedische gezondheidsleer op is gebaseerd. 

HOE WERKT HET
Oil pulling kan worden toegepast met verschillende soorten olie. Kokosolie is volgens veel experts de beste keuze omdat deze olie de meeste antibacteriële eigenschappen heeft. De olie beschikt namelijk over een hoog percentage aan laurinezuur. Bovendien heeft deze olie een hele fijne moleculaire structuur, wat zou zorgen voor een sterk zuigende werking.

DE SMAAK
KOKOOIL yummy mint bestaat uit 100% biologische kokosolie, gecombineerd met een vleugje organische etherische muntolie en pure munt. Deze frisse combinatie zorgt niet alleen voor een gezonde mondconditie, maar ook voor een heerlijke frisse adem. De perfecte start van jouw ochtend!

INHOUD
In één zak zitten 14 sachets van 10ml.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
  1. Verwarm het sachet in je hand of onder de kraan
  2. Scheur de sachet open en giet de inhoud in je mond
  3. Spoel je mond met de kokosolie, ongeveer 10-15 min
  4. Spuug het in een bekertje en poets die blinkende tanden