Waarom KOKOOIL

Waarom KOKOOIL?

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties? Je hebt last van verkleuringen op je gebit en wilt graag wittere tanden met meer glans. Je hebt regelmatig een slechte adem of pijnlijk tandvlees en tot nu toe heeft geen enkele oplossing geholpen. Een vervelende situatie, maar KOKOOIL biedt mogelijk uitkomst!

Simpele én natuurlijke oplossing voor mondproblemen

KOKOOIL is een 100% natuurlijk middel dat bestaat uit extra vergine kokosolie. Deze olie staat bekend om haar antibacteriële, ontstekingsremmende en reinigende werking. Het middel gaat slechte adem, tandplaque en bacteriegroei tegen en helpt bij verkleurde tanden. Daarnaast wordt de olie veelvuldig gebruikt voor het ontgiften van het lichaam. In tegenstelling tot veel andere middelen (zoals mondspoelingen) bevat KOKOOIL geen schadelijke stoffen die door het mondslijmvlies opgenomen worden. Met behulp van KOKOOIL pak je mond- en tandvleesproblemen dus op een geheel natuurlijke, veilige en efficiënte manier aan!

  • 100% natuurlijke formule
  • Antibacterieel en ontstekingsremmend
  • Sterk reinigende en ontgiftende werking

Handige sachet met de juiste hoeveelheid

KOKOOIL is verpakt in handige wegwerpsachets die precies de juiste hoeveelheid olie bevatten. Je kunt het sachet eenvoudig openen met je vingers en rechtstreeks in je mondholte gieten. Hierdoor hoef je niet te twijfelen of je de juiste hoeveelheid hebt gebruikt, het sachet bevat namelijk precies genoeg olie voor een effectieve reiniging!

Verbluffend resultaat

Gebruikers zijn zeer tevreden over de werking van KOKOOIL en zien zichtbare verbeteringen als het gaat om de uitstraling en gezondheid van gebit en tandvlees. Na een aantal weken zul je merken dat je tanden witter en glanzender zijn, dat je adem frisser ruikt en dat je algemene gesteldheid in je mond verbeterd is. Omdat (mond)ontstekingen allerlei gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, heeft KOKOOIL mogelijk ook gunstige effecten op je algehele gezondheid. 

De belangrijkste gezondheidsvoordelen op een rij:

  • KOKOOIL verlaagt het aantal schadelijke bacteriën in je mond
  • KOKOOIL gaat plak en tandvleesontsteking tegen
  • KOKOOIL voorkomt een slechte adem

SHOP NU